15. 6. 2007

Keby hlupost nadnasala, alebo moja vitazka darwinovej ceny

Keby hlupost nadnasala, isti ludia by uz davno opustili nasu galaxiu a universum. Zial absencia mozgu nema vplyv na gravitaciu, a tak tupci nadalej ziju medzi nami.

Einstein raz povedal, ze su ludia, ktori dostali svoj velky mozog zbytocne. Miecha by im bohate stacila. Tej sliepke, ktorej venujem dnesny blog by nebolo od veci skotrolovat tu miechu, ci je aspon ta pritomna a aktivna.

Idem poporiadku. Ja mam vo vseobecnosti uctu k ludom. Ti co ma poznaju, vedia, ze som vo vacsine pripadov pokojne stvorenie. Ale povedzte mi prosim, ako ma zdravy ludsky jedinec reagovat, ked sa vyberie na benzinku natankovat, a pri vedlajsom stojanie zbada zmalovanu naaanu (cica, kriklavy fialovy ruz z teba sex bombu nespravi), ktora sa proste nezdrzi a musi hulit aj ked tankuje. A pre istotu ma cigaretu medzi prstami v paprci v ktorej tankuje, lebo druhou do seba musi liat kavu...

Mila pani, ked uz stoj co stoj musite odpravit svoje individuum z tohto sveta, robte to prosim tam, kde neohrazite zvysok populacie. Fajcenie zabija, ale zvycajne tych co si to zavinili a nie nevinnych ktorym dosiel benzin.

Keby hlupost nadnasala, isti ludia by uz davno opustili nasu galaxiu a universum. Niektory za sprievodu vybuchu cysterny s benzinom.